Leestyledesigns houdt zich bezig met textiel bewerking, recycling van kledingstukken en het delen van creativiteit. Tot nu toe zijn er verschillende tassen gemaakt, surfponcho's en hoodies. Sinds een paar maanden worden er ook leuke dingen voor kinderen gemaakt, zoals bedrukte baby rompers en badcapes. Alles is uniek en wordt 1 keer gemaakt.

Welkom op mijn pagina!

Voorgeschiedenis:
Al enige tijd ben ik creatief bezig met tekenen /schilderen en textiel. Ik probeerde in mijn kindertijd al kleding te maken. Tijdens mijn pubertijd was ik erg bezig met de modewereld en tekenen. Mijn middelbare schoolvak heb ik tekenen en kunstgeschiedenis gekozen. De vervolg opleiding heb ik de activiteiten begeleiding gedaan. De textiele werkvormen trokken mijn interesse erg en wilde alles leren. Ik heb in mijn vrijetijd veel sieraden gemaakt en verdiept in technieken ervan. Na mijn HBO studie ben ik in de dagbesteding gaan werken. Mijn interesses lagen bij het organiseren van creatieve activiteiten. Ik heb een 2 jarige kunstopleiding gevolgd en werk nu in een kunst/textiel atelier voor mensen met een handicap. In mijn vrije tijd schilder ik en ben mezelf gaan verdiepen in het maken van tassen en het bewerken van leer. Zo heb ik mijn eigen surfboard gedecoreerd. Ik doe veel op het gebied van textiel. Ik maak tassen, kleding  en bedruk textiel.

Wat doe ik voornamelijk:
- Het recyclen van kleding tot tassen
- Poncho's maken voor het surfen
- Hoodies/ sweaters maken
- Textiel bedrukken/ bewerken
- Leer bewerken- Kinderkleding maken


Ik hou van een zomerse sfeer. Strand, zee en zon. De ibiza / indianen style geven mij veel inspiratie ❤

Verder hou ik mezelf veel met mode en trends bezig. Ik combineer graag mijn kleding op verschillende manieren en vind het struinen naar verschillende kleding stukken leuk om te doen.

De dingen die ik gemaakt heb zet ik nu op mijn pagina. De creaties zijn te koop. Groetjes Leonie